Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Modul 3 - Dit Energiunivers

1.200,00 kr.

DIN BEVIDSTHEDSREJSE

7. DET PARANORMALE OG PSYKISK SANSNING

Når tilværelsens forskellige bevidsthedsplan gennemtrænger hinanden i en multi-dimensional virkelighed, bliver det muligt at forklare det tilsyneladende uforklarlige. De skjulte X-faktorer forklarer, at noget er på spil, som ikke kun er fysisk. Det bliver muligt at ”se” ind i fremtiden og fortiden på helt nye måder. Fænomener som ”spøgelser”, oplevelser af tidligere liv, kommunikation med afdøde mennesker, telepati med dyr og endog planter og sten og naturens elementer bliver ikke længere mærkelige. Brugen af psykiske sanser, som klarsyn, klarfølelse, klarhørelse, klarsmag og klarlugt, bliver en naturlig udvidelse af den ”normale” bevidsthed. Flere dimensioner bliver tilgængelige. Vi ser nærmere på hele dette enorme felt af sansninger og gør dem forståelige og naturlige.


8. DHARMA – SJÆLENS KALD OG LIVSVEJEN

Dharma er et indisk ord for det ”kald”, vi alle kan få i livet til at leve som de sjæle vi er, og blive skabende og hjælpende i livet, i stedet for kun at overleve, efterligne og konkurrere. Dharma er det dybere formål vi alle er her for at udfolde, og nøglen til det, ligger i hver og en af os og venter på at blive fundet, så vi kan gå vores ganske særlige livsvej. Men hvordan sker det? Hvad er vores individuelle livsformål? Hvad er tegnene på, at vi åbner os for vores sjæls indre kald, og hvad gør det ved os, når den større bevidsthed banker på i vores liv? Dette undersøger vi nærmere, og det sætter hjertet og bevidsthedens opvågning i centrum.


9. SPIRITUEL OPVÅGNING

På en måde kan man sige, at alle livets tildragelser og vores utroligt mange oplevelser og erfaringer danner optakten til, at den egentlige spirituelle opvågning kan begynde at finde sted for hver enkelt af os. Det er intet mindre end et gigantisk vendepunkt, for det betyder at ting, som vi tidligere ikke fandt vigtige, pludselig bliver vanvittigt betydningsfulde, og andre ting, som vi før satsede nærmest alt på, nu kan slippes. En helt ny vej åbner sig for os, hvor penge, karriere og status erstattes af skabende kreativitet, kærlig væren og medmenneskelighed. Det er en forunderlig rejse, som har mange faser og facetter. Vi ser på det gigantiske emne, og gør det så konkret og levende som overhovedet muligt. En ny rejse kan tage sin begyndelse i vores liv. 


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

7. Onsdag d. 13. 3.  kl. 18-21

8. Onsdag d. 20. 3.  kl. 18-21

9. Onsdag d. 27. 3.  kl. 18-21