Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Modul 2 - Dit Energiunivers

1.200,00 kr.

DIN EVIGE LIVSCYKLUS

4. FØDSLENS OG DØDENS MYSTERIER

Som sjæl lader du dig føde eller inkarnere i en krop, og udvikler en personlighed. Herefter vokser du op i livet og udfolder din natur og muligheder. Og når tiden er til det, gør din sjæl klar til at du tager herfra igen og den proces gennemgås, som vi kalder døden. Men hvordan er fødselsprocessen? Hvad går forud? Hvordan kommer sjælen til at blive et foster? Hvordan er opvæksten set fra et energimæssigt perspektiv? Og hvad sker der egentlig når vi dør? Hvad er nærdødsoplevelser? Der er masser af spørgsmål, og flere til, som vi ser nærmere på.


5. DE MANGE LIV OG DETTE NU

Reinkarnation er det cykliske princip, at vi udvikler os ved at blive født igen og igen for at udvikle os til fuld opvågning, som det vi dybest set er. Vi har med andre ord været her mange gange før, og mange andre steder end i vores egen kultur. Men hvad betyder det egentlig? Hvor mange liv behøver vi som mennesker? Hvordan udvikler vi os? Bliver det ved og ved uden ende med at leve nye liv, eller kommer der et tidspunkt, hvor vi ikke fødes mere? Hvordan påvirker tidligere liv os, og hvordan forberedes senere liv? Er det muligt at blive bevidst om, hvor man har levet før? Kan man vide noget om, hvor man måske vil leve i fremtiden? Og hvad har alt dette at gøre med livet lige her og nu?


6. KARMALOVEN OG LIVETS UDVIKLING

Karma er blevet et mainstream-ord, som nærmest mødes overalt, som om vi forstår det. Men hvad er essensen egentlig? Karma er ”loven om årsag og virkning”, og handler om, at alt hvad vi gør, før eller siden vender tilbage til os og påvirker os. Men hvad betyder karma helt praktisk? Hvordan virker karma? Hvad er god og dårlig karma? Er der forskel på dyrs og menneskers karma, og er det kun mennesker, der skaber karma? Er der forskellige typer karma? Kan man blive karmafri? Hvordan er det muligt at påvirke og ændre karma, og hvad er kollektiv karma i forhold til individuel karma? Hvordan er vores udvikling, når karma er vores konstante følgesvend i alt hvad vi gør og er?

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

4. Onsdag d. 14. 2.  kl. 18-21

5. Onsdag d. 21. 2.  kl. 18-21

6. Onsdag d. 28. 2.  kl. 18-21