Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Modul 1 - Dit Energiunivers

1.200,00 kr.

DIT KOSMISKE UDSYN

1. ÅND, STOF OG DE 7 BEVIDSTHEDSPLAN

Alt eksisterende udfolder sig fra den skabende kilde, ånden. Herfra fortætter livet sig i stadig tættere lag af energi, indtil den fysiske verden fremstår som den tætteste form. Alt er energi, og ånd er forfinet energi, mens stof er fortættet energi. Men hvad vil det egentlig sige? Hvad er de 7 bevidsthedsplan helt præcist? Hvordan viser det store sig i det små? Hvor hører bevidstheden hjemme i det store billede? Og hvordan indgår vi mennesker og andre levende væsener i denne sammenhæng? Alt dette sætter vi stævne og åbner for det gigantiske perspektiv, som er livets udfoldelse i den kosmiske helhed.


2. PERSONLIGHEDENS OG SJÆLENS NATUR

Du er et åndeligt væsen, der er på opvågningsrejse i det umådelige kosmos. I denne proces har du udviklet en sjælsbevidsthed, som inkarnerer eller lader sig føde i den fysiske verden for at lære og udvikle bevidsthed. I hvert eneste liv har du en personlighed, der både er kropslig, emotionel og mental, og som har selvbevidsthed. Samspillet mellem din personlige identitet og din sjælsmæssige essens er lige nøjagtig her, hvor du mærker og erfarer, at du er mere end din krop og dit hverdagsjeg. Det er både her du kæmper dine kampe, og gradvist vågner op til at være et lysende, kærligt og kraftfuldt væsen. Men hvordan finder det sted, og hvad vil alt dette egentlig sige?


3. AURAERNE OG DE 7 ENERGICENTRE

I din energimæssige helhed har du en mental, emotionel og æterisk aura, der ligger bag din fysiske krop. Gennem disse strømmer din livsenergi i 7 forskellige niveauer, og det er specielt i din æteriske energi disse syv bevidsthedsniveauer viser sig. De udfolder hele dit fulde spektrum af bevidsthed, fra kosmisk væren til fysisk udtryk. Men hvordan hænger det sammen, og hvad kendetegner disse 7 energicentre? Hvordan udfolder du dit liv gennem 7 niveauer, og hvorfor er det relevant at kende til dem, ikke bare teoretisk, men helt praktisk? Vi ser nærmere på de livsuniverser, som centrene åbner til, ligesom vi ser nærmere på, hvordan den emotionelle og mentale aura kommer til udtryk.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

1. Onsdag d. 17. 1.  kl. 18-21

2. Onsdag d. 24. 1.  kl. 18-21

3. Onsdag d. 31. 1.  kl. 18-21