FRIMURER AKADEMI: Modul 1 - Astrologi online undervisning

800,00 kr.

MODUL 1: 4 tirsdage i juni kl. 19-22

(d. 9.6., 16.6., 23.6., 30.6.)

WEBINAR, online undervisning via Google Meet

(Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men sidder ved hver sin skærm. Du kan sidde hjemme og blot trykke på et link, vi sender, og så er du med. Du skal altså ikke bruge unødig tid og penge på transport. Se mere under 'DELTAGELSE').

Hver lektion indledes med en visualisering, hvor du guides igennem dagens tema.

Her får du mulighed for at arbejde igennem den blå loges tre første grader og se dem i relation til astrologiens 12 tegn i dyrekredsen. Vi vil bruge Kong Salomons 12 nøgler til at åbne den viden og forståelse, der ligger gemt i astrologien og astrologiens relation til frimureriets blå område. Vi vil også se på Herkules' 12 prøver. Vi vil dele cirklen i fire områder, en fjerdedel (90 grader) af en cirkel pr. undervisnings-lektion.

1. lektion: Søjlen i vest, porten til ilden. Her bruger vi tre af Salomons nøgler til at komme ind til styrken og få fat i den kundskab, der lægger bag vædderen, tyren (indre erfaringer) og tvillingen (den store Jakobstige). 

2. lektion: Søjlen i syd, porten til vandet. De tre næste nøgler til skønhed og kærlighed. Her starter vi i krebsen (vi må have os et oplyst tempel), løven (lærling er vi, når vi skal ud nye veje) og endelig jomfruen (renheden må vi huske). 

3. lektion: Søjlen i øst, porten til luften. Her får vi Salmonos tre nøgler til offer eller til forvandling. Vægten (valget, mester i øst), skorpionen (enkens søn), forbundet med 2. grad og skytten (rejse i fremmede lande), hvor vi må dø for at genopstå i stenbukken. 

4. lektion: Livet i Nord, porten til jorden. De tre nøgler til syntese i livet. I norden lærlingen, der starter sit virke og ser ind i logen, stenbukken det store mestertegn, vandmanden (søster- og broderskaber, venskaber), og fisken (nøgle til indre liv og drømme, psykologi og indre kontakt til intuitionen).


UNDERVISER: Kim Pedersen

OPTAGELSE: For at blive optaget på akademiet, skal du have 3. grad (eller derover) i en frimurerorden. Når du køber et undervisningsmodul, så forventer vi derfor, at du også overholder optagelseskriteriet. 

DELTAGELSE: Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion.

LÆS mere om FRIMURER AKADEMI her>

1
+
Tilføj til kurv