Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Måneknuderne

1.000,00 kr.

Hvad kan dine måneknuder fortælle dig? Ved B. Kim Pedersen

 Online undervisning  3 onsdage i juni 2022 (den 8., 15. og 22. juni - eftermiddage kl. 13-16).

Hvad kan fortiden give til fremtiden? Hvilken aftale har du lavet med dine forældre, inden du blev født? Hvilken rolle spiller forældrene for os? Hvor slap du i et tidligere liv, og hvor er du på vej hen?  Er måneknuderne aktive i dit liv, eller venter de stadig på at blive bundet op, så de kan udfolde sig? Lad os se, hvor langt du er på rejsen, og om du har fundet frem til dine oplyste muligheder.

Den sydlige måneknude repræsenterer din opsamlede karma fra alle tidligere inkarnationer og især de sider af din karma, som ikke er færdigbehandlede, og som du må bearbejde i din nuværende inkarnation, inden du kan bevæge dig frem mod den nordlige måneknude, der fortæller dig om fremtidens fokuseringspunkter, nye og ukendte mål.

Måneknudernes akse er forbindelseslinje mellem fortid og fremtid, mellem tidligere og fremtidige inkarnationer.

Der er kun plads til 12 personer på holdet, da vi bruger deltagernes horoskoper til undervisningen. Det er selvfølgelig helt frivilligt, om du vil have dit personlige horoskop med. Vi optager undervisningen, så det kan genses på en lukket YouTube-kanal i et halv år efter.

1. gang (den 8. juni 2022) starter vi med at se på nordlige og sydlige månekunde i vædderen, vægten, tyren og skorpionen.

2. gang (den 15. juni 2022) forsætter vi vores måneknude-rejse gennem tvillingen, skytten, krebsen og stenbukken.

3. gang (den 22. juni 2022) slutter vi rejsen med at se på løven, vandbæreren, jomfruen og fisken.

SE MERE HER>


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

DELTAGELSE

Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link (til en lukket YouTube-gruppe), som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion. 

OBS! Alle optagelser vil være tilgængelige i et begrænset tidsrum (3 måneder efter endt undervisningsperiode).