Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Lysarbejde i de nye dimensioner

1.160,00 kr.

BEMÆRK: Dette er IKKE et online modul, men et kursus med fysisk fremmøde.

Vi har igennem mange år været klar over, at Norden er kronechakraet i Europa. Der er nu fire nye centre: det 8., 9., 10. og 11. center. Vi kommer ind på disse centres opgaver og deres plads i auraen.

Nordens lysarbejdere har en opgave med at belive de nye centre. Energiarbejde kræver energi, som igen kræver økonomi, og når vi bruger ordet økonomi, må vi tænke langt ud over penge, for økonomi er også tid og lysarbejde.

Vi er i gang med et skift fra den 3. til 7. stråle, og økonomien rummer de nye værktøjer til lysarbejdere, som får hjælp udefra. Hvem er disse kolleger? Vi vil bruge tid på at gå dybere i forståelsen af kolleger, som arbejder ved vores side i parallelle verdner. Vi ser på de store deva- og engleordners arbejde, og hvordan vi lærer at samarbejde med de parallelle verdner – med solengle, ærkeengle og landskabs-engle.

Vi ser dybere ind i det, vi kalder evolution, og vi ser på det slid, som disse opgaver gør ved vores legemer, vores bevidsthed og ikke mindst vores krop. Er lysarbejdere i gang med en ny opdatering? 

Meditation bliver en vigtig del af dette weekend-kursus.

* * * * *

UNDERVISER:

B. Kim Pedersen har arbejdet som medie i mere end 25 år og har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet Teosofisk Skole, kabbala- og astrologiskolen Attitude. De sidste år har han haft særlig fokus på den indsigt, som i et møde med Enok i en parallel verden blev givet til J.J. Hurtak, der videregav denne viden i værket ”Enoks Nøgler” (udgivet for studiegrupper på dansk med titlen ”Enoks Hemmeligheder”).


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Dato: 22.-23. april 2023

Tid: 10.00-17.00 begge dage

 Sted: Mejlgade 28 (gård) 2.sal - 8000 Aarhus C

(OBS -  Pris 1290 kr. for medlemmer af Inspirations Foreningen og TF Ålborg. I bruger tilsendte RABATKODE.)