Kabbala - Grundkursus Modul 2

800,00 kr.

2. MODUL: 2 onsdage kl.16-22 (3. marts og 17. marts 2021) 

Vi arbejder med trianglen, som omhandler vore tanker og følelser. Hvad sker der med os, når vi kommer i kontakt med vores indre medfølelse og oplever besjæling? Hvordan håndterer vi situationer, hvor vi stilles overfor magt og kontrol? Handler vi instinktivt eller intuitivt? Er vi i stand til at genkende skønheden i hverdagens blændværk? Vi kommer til at se på de træer, der er tilknyttet følelserne og tankerne og stierne, som forbinder dem. 

Hvordan forbereder de til et større liv i det evige liv, og hvor vigtige er de i den sammenhæng?

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Læs mere om KABBALA-Grundkursus HER>

WEBINAR, online undervisning via Google Meet

Undervisningen er bygget op i områder med moduler og er primært webinarer, det vil sige online-undervisning. Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men du kan sidde stille og roligt i dit eget hjem med din pc (tablet eller mobil), logge på (klikke på et link) og følge undervisningen. Det giver en stor fordel, da du jo ikke behøver at undvære undervisningen, hvis du er syg, og der skal heller ikke bruges unødig tid og penge på transport. 

DELTAGELSE

Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion. 

OBS! Alle optagelser vil være tilgængelige i et begrænset tidsrum (3 måneder efter endt undervisningsperiode).