Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

Kabbala - Grundskole Modul 1 - feb 2023

1.000,00 kr.

1. MODUL: 3 onsdage kl.19-22  (8. februar, 15. februar og 22. februar 2023)   

Vi begynder med det grundlæggende - træet - som er med til at skabe Kabbala’ens skelet. Hvilke livsområder er med til at forme Livets Træ? Hvilken betydning har dets søjler og triangler? Hvilke vitale kræfter kan vi finde i træets tre sjælsaspekter og fire verdener?

Vi gennemgår de elleve sephiroth (10+1) og sætter dem i forhold til kroppen og sætter kroppen i forhold til sjælen og personligheden.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Læs mere om KABBALA-Grundskole HER>

WEBINAR, online undervisning via Google Meet

Undervisningen er bygget op i områder med moduler og er primært webinarer, det vil sige online-undervisning. Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men du kan sidde stille og roligt i dit eget hjem med din pc (tablet eller mobil), logge på (klikke på et link) og følge undervisningen. Det giver en stor fordel, da du jo ikke behøver at undvære undervisningen, hvis du er syg, og der skal heller ikke bruges unødig tid og penge på transport. 

DELTAGELSE

Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion. 

OBS! Alle optagelser vil være tilgængelige i et begrænset tidsrum (3 måneder).