FRIMURER AKADEMI: Modul 3 - Astrologi online undervisning

800,00 kr.

MODUL 3: 4 tirsdage i september kl. 19-22 

(d. 1.9., 8.9., 15.9., 22.9.)


WEBINAR, online undervisning via Google Meet

(Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men sidder ved hver sin skærm. Du kan sidde hjemme og blot trykke på et link, vi sender, og så er du med. Du skal altså ikke bruge unødig tid og penge på transport. Se mere under 'DELTAGELSE').

Hver lektion indledes med en visualisering, hvor du guides igennem dagens tema.

I dette modul indføres vi i kabbala som hermetisk lære (ikke som en specifik grad) og bevæger os på Jakobsstigen. Vi har fokus på planeterne og deres relation til embeder i logen.

1. lektion: Introduktion til kabbalatræet og solsystemet. Denne aften kommer vi igennem træet, dets farver, dets relation til vores krop, organerne og de forskellige retninger indenfor kabbala-traditioner.

2. lektion: Her ser vi nærmere på Jorden (planeten, som er vores udgangspunkt) og kroppens fem sanser, Månen (dens relation til sindet, fortiden, dens påvirkning på vand), Merkur (denne lille, hurtige planet, der tilbagelægger turen rundt solen på kun 88 døgn, og som kabbalister forbinder med vores tanker) og Venus (som kabbalister forbinder med skønhed og følelseslivet, og som er den, der virker bag den femtakket stjerne.

3. lektionSolen i syd, Mars i vest, Jupiter i øst. Her klatrer vi længere op ad Jakobs-stigen, stopper i syd og ser os omkring. Det er her, lyset bruges til at oplyse vejen for A: L: Her møder vi begrebet personligheden, og dens møde med de indre værdier. 

4. lektionVi bevæger os længere op ad stigen ind til ånden, Saturn, Uranus, Neptun og Pluto. Blandt kabbalister anbringes Pluto oftest i Darth, den skjulte sefirah, sløret eller centret, hvor vi laver syntese.


UNDERVISER: Kim Pedersen

OPTAGELSE: For at blive optaget på akademiet, skal du have 3. grad (eller derover) i en frimurerorden. Når du køber et undervisningsmodul, så forventer vi derfor, at du også overholder optagelseskriteriet. 

DELTAGELSE: Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion.

LÆS mere om FRIMURER AKADEMI her>


1
+
Tilføj til kurv