FRIMURER AKADEMI: Modul 2 - Astrologi online undervisning

800,00 kr.

MODUL 2: 4 tirsdage i august kl. 19-22

(d. 4.8., 11.8., 18.8., 25.8.)

WEBINAR, online undervisning via Google Meet

(Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men sidder ved hver sin skærm. Du kan sidde hjemme og blot trykke på et link, vi sender, og så er du med. Du skal altså ikke bruge unødig tid og penge på transport. Se mere under 'DELTAGELSE').

Hver lektion indledes med en visualisering, hvor du guides igennem dagens tema.

I dette modul bliver du bekendt med de 12 livsområder, det man i astrologien kalder 'de 12 huse', og deres relation til de fire verdenshjørner. Det er gennem husene, at personlighedens psykologi dukker op.

De astrologiske huse beskriver vores faktiske og praktiske liv, hvor hvert hus repræsenterer et specifikt livsområde. Disse livs områder er defineret ud fra tid (2 x 12 timer) og sted for fødslen. Hvor planeterne (som vi møder i modul 3) er de universelle aktører, og tegnene (som vi nu kender fra modul 1) giver dem en energiform og udtryksmåde, så er de astrologiske huse det livsområde, som aktørerne udtrykker sig i.

Du vil blive bekendt med de to vigtigste akser i horoskopet: MC, som altid står øverst i horoskopet, og som er bestemt ved at være stik syd, ned til ækvator her på jorden, og til ekliptika, som er Solens tilsyneladende bane rundt om Jorden. Ascendanten (Asc), som er starten af 1. hus bestemmes ved den østlige horisont. 

UNDERVISER: Kim Pedersen

OPTAGELSE: For at blive optaget på akademiet, skal du have 3. grad (eller derover) i en frimurerorden. Når du køber et undervisningsmodul, så forventer vi derfor, at du også overholder optagelseskriteriet. 

DELTAGELSE: Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion.

LÆS mere om FRIMURER AKADEMI her>

1
+
Tilføj til kurv