Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

H.P. BLAVATSKY & Den Hemmelige Lære - Modul 1

600,00 kr.

Søndag d. 16. juni 2024 kl. 10-17

Underviser: Kirsten Puggaard

Hvem var H.P. Blavatsky, og hvilken betydning har hun haft for spiritualiteten/åndsvidenskaben frem til i dag? Vi skal først kigge nærmere på hendes spændende og indholdsrige liv og derefter indføres i hendes hovedværker (med hovedvægt på Den Hemmelige Lære):

ISIS UNVEILED (fra 1877 - findes ikke på dansk)

DEN HEMMELIGE LÆRE  (fra 1888)

NØGLE TIL TEOSOFIEN  (fra 1889)

Hvad handler disse okkulte værker om? Hvordan er de opbygget, hvordan skal man tilgå værkerne? Og ...hvad var/er HPBs mission med værkerne?


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

FYSISK foredrag - Salon 28 - Mejlgade 28. 2. sal - 8000 Aarhus C.

WEBINAR, online undervisning via Google Meet

Undervisningen er bygget op i områder med moduler og er primært webinarer, det vil sige online-undervisning. Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men du kan sidde stille og roligt i dit eget hjem med din pc (tablet eller mobil), logge på (klikke på et link) og følge undervisningen. Det giver en stor fordel, da du jo ikke behøver at undvære undervisningen, hvis du er syg, og der skal heller ikke bruges unødig tid og penge på transport. 

DELTAGELSE

Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion. 

OBS! Alle optagelser vil være tilgængelige i et begrænset tidsrum.