Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

H.P. BLAVATSKY & Den Hemmelige Lære - Modul 1

1.200,00 kr.

Weekenden 2.-3. marts 2024 kl. 10-16

Hvem var H.P. Blavatsky, og hvilken betydning har hun haft for spiritualiteten i vesteuropa? Vi skal først kigge nærmere på hendes liv og derefter gennemgå hendes hovedværk: DEN HEMMELIGE LÆRE. Hvad handler dette okkulte værk om? Hvordan er værket opbygget? Og hvordan skal man tilgå værket?


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

WEBINAR, online undervisning via Google Meet

Undervisningen er bygget op i områder med moduler og er primært webinarer, det vil sige online-undervisning. Det betyder, at underviser og deltagere ikke sidder i samme rum, men du kan sidde stille og roligt i dit eget hjem med din pc (tablet eller mobil), logge på (klikke på et link) og følge undervisningen. Det giver en stor fordel, da du jo ikke behøver at undvære undervisningen, hvis du er syg, og der skal heller ikke bruges unødig tid og penge på transport. 

DELTAGELSE

Når du har købt et undervisningsmodul eller forløb, så vil du senest dagen før undervisningen modtage en mail med et link til webinaret. Dette link skal du bruge til at logge på. Vær klar ca. 15 min. før hver undervisning, så der ikke går tid med at logge på, når undervisningen er startet. Undervejs kan du stille spørgsmål til underviser både direkte og via chatten. Undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke kan være til stede på selve undervisningstidspunktet, kan du i stedet se hele optagelsen på et link, som vi mailer ud senest inden næste undervisningslektion. 

OBS! Alle optagelser vil være tilgængelige i et begrænset tidsrum.