Gratis fragt i DK ved ordrer over 499 kr. 

OBS! KABBALA-holdet er afsluttet, men vi udsender nyhedsmail, når et nyt undervisningsmodul er parat.

Kabbala

(Grundkursus - 4 moduler)

At værdsætte livets øjeblikke

Kabbalah handler om at modtage et budskab og give det videre. Når noget eller nogen åbenbarer sig for os, har det ofte den eftervirkning at vække inspiration, forundring og glæde. Måske frigiver budskabet ligefrem en vilje til at være smuk og modig. 

Vi tager på en rejse hen over de forskellige traditioner i Kabbalah og slutter vores rejse i den hermetisk Kabbalah, hvor vi forbliver under forløbet. 

Vi vil i løbet af fire moduler (hver over to onsdage fra kl.16-22) undersøge en række af de mange mysterier, som har været med til at inspirere verden i flere århundreder.

Der vil blive brugt visualiseringsøvelser til at skabe et indblik i dagens tema, således vi kan få glæde af vort indre og ydre liv i Kabbalah’en mystiske virke.

UNDERVISER:

B. Kim Pedersen startede astrologi-skolen 'Attitude astrologi', en syntese mellem flere retninger (åndensvidenskab, kabbalah, tarot, numerologi, antroposofi, teosofi og ankologi). Sammen med Bjarne Augustenborg startede han den hermetiske Kabbala-skole 'Qibel'. 

Hvert modul er 12 timers undervisning (inklusiv pauser) fordelt på 2 onsdage fra kl.16-22.

MODUL 1 - DELTAGERPRIS:  800 DKK

(3. februar, 17. februar 2021)

MODUL 2 - DELTAGERPRIS:  800 DKK

(3. marts og 17. marts 2021)

MODUL 3 - DELTAGERPRIS:  800 DKK

(14. april og 28. april 2021

MODUL 4 - DELTAGERPRIS:  800 DKK

(5. maj og 19. maj 2021)

1. MODUL (februar 2021): 2 onsdage kl.16-22  (3. februar / 17. februar) ... AFSLUTTET

Vi begynder med det grundlæggende - træet, som er med til at skabe Kabbalah’ens skelet. Hvilke livsområder er med til at forme Livets Træ? Hvilken betydning har dets søjler og triangler? Hvilke vitale kræfter kan vi finde i træets tre sjælsaspekter og fire verdener?

Vi gennemgår de elleve sephiroth (10+1) og sætter dem i forhold til kroppen og sætter kroppen i forhold til sjælen og personligheden.


2. MODUL (marts 2021): 2 onsdage kl.16-22  (3. marts / 17. marts) ... AFSLUTTET

Vi arbejder med trianglen, som omhandler vore tanker og følelser. Hvad sker der med os, når vi kommer i kontakt med vores indre medfølelse og oplever besjæling? Hvordan håndterer vi situationer, hvor vi stilles overfor magt og kontrol? Handler vi instinktivt eller intuitivt? Er vi i stand til at genkende skønheden i hverdagens blændværk? Vi kommer til at se på de træer, der er tilknyttet følelserne og tankerne og stierne, som forbinder dem. 

Hvordan forbereder de til et større liv i det evige liv, og hvor vigtige er de i den sammenhæng?


3. MODUL (april 2021): 2 onsdage kl.16-22  (14. april / 28. april) ... AFSLUTTET

Denne gang vil vi undersøge styrkens og godhedens mysterium, når vi tager fat i endnu en magisk triangel i Livets Træ. Hvordan overgiver vi den personlige vilje til den ophøjede? Hvordan skaber vi balance mellem vores gavmilde natur og vores usentimentale? Er det muligt at finde velvære, når man synes at stå alene i et tomrum?

Vi skal på opdagelse i sjælens univers og dets mange aspekter, samt stierne, som forbinder dem. Vi vil kigge på hvordan sjælen bruger inkarnationerne til sin udvikling. Vi kommer til at anvende særlige Kabbalah-meditationer i vores rejse gennem flere liv.4. MODUL (maj 2021): 2 onsdage kl.16-22  (5. maj / 19. maj... AFSLUTTET

Fjerde modul handler om den øverste triangel i Livets Træ, hvor vores dybeste vilje genkender sine kræfter. Vi lærer om antahkarana’en, som indvier os i vores kreativitet og skelneevne. Hvordan lærer vi at modtage, så vi kan forstå vores blokeringer? Hvordan omfavner vi vores nærhed og gør den til vores ven, så vi kan skabe forståelse mellem hændelser og måske ligefrem høste visdom? Er det overhovedet muligt at være i os selv?

Vi vil udforske hvordan Ånden har ventet på, at vi skal blive klar til dens eksistens. Hvordan forbinder den sig med det indre liv i vort højere selv?